miércoles, 1 de octubre de 2014

Presentació de l'Assignatura

Ara que ja som a quart tenim força experiència en assignatures teòriques i també en la part pràctica que l’any passat vàrem poder realitzar amb el Practicum I dins d’escoletes amb infants de 0 a 3 anys. Després de tot això, sembla que hem queden ganes de fer coses més pràctiques, innovadores i amb creativitat.
Així doncs, assignatures com les d’enguany m’apeteixen molt en el sentit que ens permetran aprendre aspectes nous que de vegades queden en segon pla.

Concretament, amb l’assignatura de Mitjans i Recursos Tecnològics en el Procés d’ensenyament-aprenentatge podrem crear un conte audiovisual per a la plataforma AGREGA. Haurem de partir de zero per crear una història nostra, amb il·lustracions nostres o de Creative Commons i fins i tot, les nostres veus per narrar-ho.

Creative Monkey Pencil Drawing is Super Cute


The Beauty and the Beast

Amb les pràctiques he pogut comprovar la importància de saber contar contes i cançons als infants i de tenir un ventall ampli de recursos per que la sessió o l’activitat doni resultats. És importants també submergir-se en aquesta part de l’Educació Infantil, reconeixent el valor de les cançons i els contes que mereixen. D’altra banda, vull investigar en noves versions o en noves creacions que vagin més enllà de les típiques històries de princeses i herois (com ja vàrem analitzar en l’assignatura Comunicació Audiovisual i Multimèdia en l’Educació Infantil).



Les possibilitats són il·limitades!

Comencem coses noves i amb certa il·lusió ja que és el darrer curs del nostre Grau d’Educació Infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario